210 8080152 & 210 8080402

Εταιρία

Ιστορία

1989 Η εταιρεία Δ. Κοντόβας - Μ.Περίνη Ο.Ε., με το διακριτικό τίτλο "ΚΗΠΟΔΟΜΗ", ξεκίνησε σαν ένα γεωπονικό κατάστημα στα Μελίσσια. Τα μέλη της ήταν οι γεωπόνοι Δημήτρης Κοντόβας και Μαίρη Περίνη.

 
Τα πρώτα και βασικά αντικείμενα μας ήταν: φυτοφάρμακα, λιπάσματα, μηχανήματα, σπόροι, εργαλεία, χώματα, γλάστρες, και κυρίως ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ με πλήρη γκάμα υλικών και παροχή υπηρεσιών για κατασκευές αρδευτικού δικτύου, μιας και η βασική εμπειρία του Δ. Κοντόβα από το 1973 υπήρξε η κατασκευή αρδευτικού δικτύου σε γήπεδα golf και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

1991 Η ΚΗΠΟΔΟΜΗ εισάγει από την Αγγλία υλικά εμποτισμένης ξυλείας για διακοσμητικές κατασκευές στον κήπο. Πέργολες φράχτες, διαχωριστικά, παρτέρια κλπ.

 

Για τα χρόνια που ακολούθησαν, θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπηρετήσαμε τον «κήπο» όσο καλύτερα μπορούσαμε διαθέτοντας για τους πελάτες που μας εμπιστεύθηκαν την γνώση, την οργάνωση, την πείρα και το μεράκι μας. 

2001 Η ΚΗΠΟΔΟΜΗ μεταφέρεται σε καινούριους πολύ μεγαλύτερους χώρους, 700 μέτρα μόλις μακριά απ’ το παλιό κατάστημα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας, διαχωρίζεται το γεωπονικό κατάστημα από αυτό της διακόσμησης του κήπου το οποίο διαθέτει πια και μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κήπου.

 

2011 Ο Δημήτρης Κοντόβας παραδίδει το μερίδιό του στο γιο του, Σταύρο Κοντόβα, νέο γεωπόνο με μεράκι και φρέσκιες ιδέες. Η πολύτιμη εμπειρία του Δημήτρη Κοντόβα, όπως και της Μαίρης Περίνη, που παραμένει στην επιχείρηση, αποτελεί βάση και οδηγό για τις καινούριες συνθήκες. Έχοντας επίσης, απόλυτη συναίσθηση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η ΚΗΠΟΔΟΜΗ κάνει τις ανάλογες αλλαγές προκειμένου να διατηρηθεί στις υγιείς επιχειρήσεις, ακόμα και μετά από αυτήν την κρίση.