210 8080152 & 210 8080402

Γλάστρες - Ζαρντινιέρες

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από πλαστικές, πήλινες και ξύλινες από εμποτισμένο ξύλο γλάστρες και ζαρντινιέρες. Επιπλέον, στην έκθεσή μας μπορείτε να βρείτε γλάστρες Fiberstone, αυτοποτιζόμενες γλάστρες, όπως και πληθώρα από μεταλλικές βάσεις για γλάστρες.

Πλαστικές γλάστρες

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία από καλάισθητες πλαστικές γλάστρες, οικονομικές και premium, που θα ομορφύνουν το χώρο σας. Οι πλαστικές γλάστρες της ΚΗΠΟΔΟΜΗΣ είναι Ελληνικής και Ιταλικής προέλευσης. Οι γεωπόνοι στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα σας καθοδηγήσουν ώστε να αποκτήσετε με τα λιγότερα έξοδα έναν όμορφο χώρο πρασίνου. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας τώρα για να δείτε όλες τις πλαστικές Ελληνικές και Ιταλικές γλάστρες που διαθέτουμε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία από καλάισθητες Ελληνικές και Ιταλικές οικονομικές πλαστικές γλάστρες, που θα ομορφύνουν το χώρο σας. Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ μπορείτε ανέξοδα να αποκτήσετε έναν όμορφο χώρο πρασίνου. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας τώρα για να δείτε όλες τις Ελληνικές και Ιταλικές οικονομικές πλαστικές γλάστρες που διαθέτουμε

PREMIUM ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία από πανέμορφες premium Ιταλικές πλαστικές γλάστρες, που θα ομορφύνουν το χώρο σας. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας τώρα για να δείτε όλες τις premium Ιταλικές πλαστικές γλάστρες που διαθέτουμε.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρείτε πανέμορφες χρωματιστές γλάστρες σε πολύ προσιτές τιμές.

Πήλινες γλάστρες

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρέιτε μεγάλη ποικιλία από καλάισθητες πλαστικές γλάστρες, οικονομικές και premium, που θα ομορφύνουν το χώρο σας. Οι πλαστικές γλάστρες της ΚΗΠΟΔΟΜΗΣ είναι Ελληνικής και Ιταλικής προέλευσης. Οι γεωπόνοι στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα σας καθοδηγήσουν ώστε να αποκτήσετε με τα λιγότερα έξοδα έναν όμορφο χώρο πρασίνου. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας τώρα για να δείτε όλες τις πλαστικές Ελληνικές και Ιταλικές γλάστρες που διαθέτουμε.

Ελληνικές γλάστρες

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από πήλινες γλάστρες Ελληνικής προέλευσης.

Ιταλικές γλάστρες

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ιταλικές γλάστρες  σε διάφορα σχέδια και μεγέθη για να επιλέξετε.

Ασιατικές γλάστρες

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρείτε ασιατικές γλάστρες σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα σε  πολύ συμφέρουσες τιμές.

Ξύλινες γλάστρες από εμποτισμένο ξύλο

Κατασκευάζουμε καφασωτά, πέργολες, ξύλινες γλάστρες και ζαρντινιέρες από εμποτισμένο ξύλο στις δικές σας επιθυμητές διαστάσεις.

Αυτοποτιζόμενες γλάστρες

Για να παραμένουν τα πατώματα καθαρά, μια πολύ έξυπνη λύση είναι να χρησιμοποιείτε αυτοποτιζόμενες γλάστρες για φυτά εσωτερικού, αλλά και εξωτερικού χώρου.

Χειροποίητες γλάστρες και πυθάρια

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή από χειροποίητες γλάστρες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Επίσης, θα βρείτε και συλλογή από χειροποίητα Κρητικά πυθάρια.

Μεταλλικές βάσεις για γλάστρες

Στην ΚΗΠΟΔΟΜΗ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μεταλλικές βάσεις για γλάστρες και πυθάρια σταθερές ή με ροδάκια σε πολλά μεγέθη.